Om 17:00 werd de wedstrijd tegen Roda JC weer hervat. De eerste 67 minuten daarvan werden maandag al gespeeld maar het begon zo hard te sneeuwen in het Parkstad Limburg Stadion dat de wedstrijd gestaakt moest worden. 5 dagen later werd het restant van de wedstrijd uitgespeeld.

De belangen voor Almere City en Roda JC waren groot voor aanvang van dit mini-duel. Roda zit vol in de strijd voor een plek in de playoffs en wil graag de stap maken naar plek 7. Bij de Flevolanders draait het nog altijd om directe promotie. Bij winst kon City weer over De Graafschap heen stappen naar plek 2. Met slechts 23 minuten te spelen verwacht je daardoor een duel op hoog tempo en 2 elftallen die vol voor de aanval gaan. Een hoog tempo had het, maar in de aanval was alleen Roda JC. Grote mogelijkheden werden niet gecreรซerd door de Limburgers, maar gevaarlijk werden ze bij tijd en wijlen wel. Schoten van onder andere ex-Almere City speler Absalem mistten echter allemaal het doel van Woud.

Almere City heeft daar geen kans tegenover kunnen zetten waardoor het duel eindigde in 0-0. Almere City stapt daarmee met een punt de bus in om wederom de lange rit terug naar Almere te maken. Veel schieten we er op de ranglijst niet mee op, daar blijven we nu 3e staan op รฉรฉn puntje achterstand op De Graafschap. Maandag volgt alweer het volgende duel van Almere City. Dan wordt er in het Yanmar Stadion gevoetbald tegen SC Telstar.

Roda JC Kerkrade
0 – 0
Almere City FC
Eerste Divisie
Roda JC Kerkrade
0 – 0
Almere City FC
Eerste Divisie
Eerste DivisieSpeelronde 32
vrijdag 09-04-2021, 17:00
Parkstad Limburg Stadion