Almere City FC heeft gisteravond wederom met 0-10 gewonnen. Dit keer was het op bezoek bij FC Almere.

Nadat de jongens van Ultras Almere zich lieten zien met de nodige pyro startte Almere City FC de oefenwedstrijd met wisselspelers en spelers van Jong. Wat volgde was een wedstrijd die langzaam op gang kwam. Dit zorgde er ook voor dat de 2e klasser uit Almere Haven vrij gemakkelijk mee kon met het niveau van City. Het duurde dan ook een half uur voordat Almere City op voorsprong kwam. Aninkora mocht de score openen. Nog voor rust maakte Vossebelt er 0-2 van, en met die matige stand gingen beide ploegen de kleedkamers in.

Na rust kwam Mirani het veld in en maakte Van Hilten al vrij snel 0-3. Maar het ging pas echt lopen toen na ongeveer een uur een bijna geheel nieuw elftal het veld in kwam. Van Hilten maakte er inmiddels 0-4 van.Stijn Meijer begon zijn invalbeurt nog met een slecht ingeschoten penalty maar nadat Efmorfidis er 0-5 en 0-6 van had gemaakt mocht de spits ook zijn doelpunt maken. Kip schoot vervolgens de 0-8 en de 0-9 van maar man van de avond Nicky van Hilten tekende voor zijn hattrick in de slotseconde met de 0-10.

En dus wint Almere City FC ook de 2e oefenwedstrijd in deze campagne met 0-10. Aankomende zondag gaan Molenaar en zijn mannen naar het noorden, dan is FC Emmen tegenstander in hun stadion tijdens de open dag van de Eredivisionist!