Almere City FC heeft maandagmiddag een oefenwedstrijd gespeeld tegen FC Groningen. De wedstrijd die na 82 minuten werd afgefloten vanwege het onweer, eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Almere City begon meteen al goed aan de wedstrijd. Na 3 minuten kwam de ploeg van Alex Pastoor op voorsprong door een doelpunt van José Pascual. Dit was ook meteen de ruststand.

In de tweede helft komt Groningen op gelijke hoogte door een doelpunt van Noam Emeran. 10 minuten later verlaat Nordin Bakker het veld voor Renze Fij. Kornelius Hansen zet met nog 20 minuten op de klok City opnieuw op voorsprong. Maar hierna is het opnieuw Noam Emeran die de Groningers op gelijke hoogte zet. Inmiddels is het gaan onweren boven Almere en omdat dit aanhoudt wordt de wedstrijd niet verder uitgespeeld.

City speelt dus gelijk in deze oefenwedstrijd en mag de 24e weer opnieuw aantrede. Dan voor de uitwedstrijd tegen FC Twente.