Almere City FC heeft vrijdag weer eens niet weten te winnen. Dit keer was het de jeugd van PSV die te sterk waren voor de jongens van Gert-Jan Verbeek. Hoewel Maarten Pouwels eindelijk een echt lekkere wedstrijd speelde (voorzet en 2 doelpunten) werd tot twee keer toe de voorsprong uithanden gegeven en ging de wedstrijd uiteindelijk met 3-5 verloren.

Waar Pouwels dus wel een redelijke wedstrijd speelde, waren er andere spelers die het echt lieten liggen, waardoor de wedstrijd niet werd gewonnen. Buiten dat het spel ook niet goed is, merk je dat het vertrouwen in de ploeg steeds weg zakt, maar zat het met een bal tegen de paal en de lat ook weer niet echt mee. Blijkbaar moet echt de hele gifbeker leeg, maar hoe vol het glas nog zit, dat weet niemand.

Woensdag staat de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma voor de KNVB Beker. Hopelijk brengt het door supporters ontworpen beker wedstrijd shirt geluk en kan City eindelijk weer eens winnen. Die wedstrijd begint om 20:00, seizoenkaarthouders kunnen gratis naar de wedstrijd met hun seizoenkaart, de rest van de tickets worden verkocht voor 5 en 10 euro.

Almere City FC
3 – 5
Jong PSV
Eerste Divisie