Update 14-07: De oefenwedstrijd tegen 1. FC Köln is nu officieel bevestigd. De wedstrijd zal worden gespeeld in het Yanmar Stadion op Zondag 1 augustus om 15:30! Informatie over de kaartverkoop zal binnenkort gecommuniceerd worden.


Update 10-07: Ook de locatie van de oefenwedstrijd tegen MVV Maastricht is bekend. Almere City neemt het komende woensdag om 16:00 tegen de Limburgers op in Nieuwegein, op het complex van SV Geinoord

Update: 09-07: De wedstrijd tegen Jong FC Utrecht is helaas besloten. Daarnaast is de locatie voor de oefenwedstrijd tegen NAC Breda bekend. Deze word op 27 juli gespeeld in Sint Willebrord op Sportpark De Gagelrijzen. Binnenkort volgt informatie over kaartverkoop voor deze wedstrijd.Update 03-07: Het oefenschema is bijna rond! We gaan ook oefenen tegen het Duitse SV Meppen, NAC Breda en sluiten af tegen FC Koln! De wedstrijd tegen 1. FC Köln is door de club nog niet officieel bevestigd maar staat al wel op de agenda bij de Bundesliga club uit Keulen. Ook is het nog niet bekend waar er gespeeld gaat worden tegen NAC en Meppen. Wanneer dat bekend gemaakt is zullen we dat uiteraard melden!De eerste testdagen voor de spelers zitten erop en daarmee is de voorbereiding op het nieuwe seizoen officieel begonnen! Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Gertjan Verbeek maken de spelers zich klaar voor de aftrap. De club heeft vandaag wat meer informatie naar buiten gebracht over de voorbereiding, waarbij het oefenschema op de schop is genomen. Hieronder vind je een overzicht van de informatie die nu beschikbaar is!

De eerste training zal aankomende donderdag 10:30 plaatsvinden maar is vanwege coronamaatregelen niet toegankelijk voor publiek! De eerste openbare training van dit seizoen zal komende zondag plaatsvinden, ook dan begint de training om 10:30 en zijn de supporters welkom! We hopen jullie daar dan ook weer te zien!

Over het oefenschema is nog weinig bekend, wel bekend is dat de oefencampagne afgetrapt wordt bij FC Lisse op 3 juli. De tijd is helaas nog niet bekend. De tijd is wel bekend van de tweede oefenwedstrijd van de campagne. Dan neemt Almere City FC het in Swifterbant op tegen een samengesteld elftal uit de regio Dronten. Die wedstrijd word op 6 juli gespeeld om 19:30.

Daarna volgt een rij met dagen waarop er een oefenwedstrijd gespeeld gaat worden, maar war nog niks over bekend gemaakt is. Wel is bekend dat de oefenreeks afgesloten gaat worden met een thuiswedstrijd tegen een gerenommeerd elftal. Deze wedstrijd zal in het Yanmar Stadion gespeeld worden op 30,31 juli of 1 Augustus. Het is nog niet bekend welke tegenstander dat is. Wanneer er meer informatie naar buiten komt houden we jullie op de hoogte!

03 Juli – 16:00Sportcomplex Papenlaan, WeespAlmere City FC – Heerenveen o23
06 Juli – 19:30SwifterbantRegioteam Dronten – Almere City FC
09 Juli – 16:00Besloten wedstrijdJong FC Utrecht – Almere City FC
14 Juli – 16:00Sportpark Parkhout, NieuwegeinAlmere City FC – MVV
17 Juli – 16:00Besloten wedstrijdAlmere City FC – SV Meppen
23 Juli – 18:00Krommedijk, DordrechtFC Dordrecht – Almere City FC
27 Juli – 19:00Sportpark Gagelrijzen, Sint WillebrordNAC Breda – Almere City FC
1 Augustus – 15:30Yanmar StadionAlmere City FC – 1. FC Köln