Almere City onder 21 heeft zaterdagmiddag hun eerste oefenwedstrijd met ruime cijfers gewonnen. De ruim 200 aanwezige supporters, zagen dat het team van trainer Hedwiges Maduro met 0-14 te sterk was voor het eerste elftal van Sporting Almere.

De wedstrijd was pas een paar seconde onderweg toen het eerste doelpunt van de wedstrijd al viel. Bij de rust stond de stand al op 0-8 voor het hoogste jeugd team van Almere. In de tweede helft werd de wedstrijd niet anders. Sporting werd nauwelijks tot niet gevaarlijk en City wist nog 6 keer het doel te vinden. Een geslaagde eerste wedstrijd voor de spelers en de nieuwe trainer.

Op zaterdag 25 juli speelt Almere City O21 een oefenwedstrijd bij ten tegen SV Urk. Dan zal de tegenstand wat meer zijn, want het eerste elftal op het voormalig eiland speelt in de Hoofdklasse Zaterdag.

Voor het eerste elftal begint de oefencampagne aanstaande woensdag 15 juli. Dan speelt de hoofdmacht in Amsterdam tegen DWS. Bij deze wedstrijd mogen geen supporters aanwezig zijn.