Een ambassadeursvond is al weer even geleden, maar de volgende komt eraan! De allereerste in de Eredivisie op dinsdag 19 september staat die namelijk op de agenda. De deuren openen om 18:30 uur en vanaf 19:00 uur worden de supporters weer bijgepraat over het wel en wee van de club!

Technisch manager Johan Hansma is hoofdgast op de nieuwe Ambassadeursavond. Hansma richt zich tijdens zijn stuk vooral op het technische beleid van de club. Ook algemeen directeur John Best neemt de microfoon ter hand. Hij heeft het die avond over de toekomstplannen en de verbouwing van het stadion.

De ambassadeursavonden zijn avonden waarbij alle supporters van Almere City FC welkom zijn. Tijdens deze avond praat Algemeen Directeur John Bes, leden van de technische staf en soms spelers en andere werknemers van de club je bij over alles wat er gebeurt rondom de club. Tevens is er ook ruimte voor de supporters om al hun vragen te stellen die al even op de tong liggen. De ambassadeursavond is gratis, en vind plaats in de businessclub en aanmelden is niet nodig.