Almere City FC heeft het nieuwe ticketsysteem in gebruik genomen. Daarmee hoopt de club een stap te zetten naar een gebruiksvriendelijker systeem en een systeem met meer mogelijkheden dan voorgaande seizoenen.

Oefenwedstrijd Ajax

Daarmee is ook de ticketverkoop van start gegaan voor de oefenwedstrijd tegen de reserves van Ajax op zondag 31 juli. Kaarten zijn 10,- voor volwassen en 5,- voor 65+ en kinderen. Voor deze wedstrijd geldt in het hele stadion free seating.

Seizoenkaarthouders krijgen een gratis ticket voor deze wedstrijd opgestuurd. Maar daarvoor moeten ze wel eerst aanmelden.

Seizoenkaarthouders

Omdat dit nieuwe systeem geen koppeling kent met de het oude systeem hebben alle seizoenkaarthouders een email gekregen van Almere City FC met daarin de vraag zich opnieuw aan te melden voor een nieuw account in het nieuwe ticketsysteem. Dit gebeurt doormiddel van een koppelcode die te vinden is in de email.

Na het aanmaken van het nieuwe account krijgt de seizoenkaarthouder in de loop naar de wedstrijd tegen Ajax een ticket opgestuurd voor de oefenwedstrijd.