“The Morning After”, de tijdelijke vervanger van de ambassadeursavonden, van komende zaterdag (11 December) gaat niet door en is verplaatst naar zaterdag 18 December. Dan zal ook gloednieuwe trainer Alex Pastoor van de partij zijn.

Tevens is de editie van 18 december omgedoopt tot een kersteditie. Tijdens The Morning After word er teruggeblikt op de laatste periode van de club en tevens vooruit gekeken naar de toekomst binnen de club en is toegankelijk voor alle supporters van Almere City FC. Tijdens deze sessie kunnen supporters de aanwezige staf/selectie/club leden de hemd van het lijf vragen. Zo waren er vorige week mooie gesprekken tussen supporters en Ramon Leeuwin, Teun Jacobs, Tim Bakens en natuurlijk John Bes.

Wil je er ook bij zijn? Dat kan op zaterdag 18 december, om 10:30 in de Business Lounge. Aanmelden is niet nodig. Wel gelden er een aantal coronamaatregelen: Zo word iedereen gevraagd en mondkapje te dragen tijdens verplaatsingen, is de setting op 1.5 meter en word er gecheckt op een geldige QR Code (Gevaccineerd, Genezen of Getest) bij de ingang. Wij van Almere City Fans zullen sowieso aanwezig zijn en hopen daar zoveel mogelijk van jullie nog te zien zo vlak voor de feestdagen en natuurlijk samen met onze nieuwe trainer!