Jong Almere City FC heeft vanmiddag na een aantal verloren wedstrijden weer eens 3 punten gepakt. SteDoCo was in het Yanmar Stadion niet opgewassen tegen de beloften.

Nadat Zimmerman eerst al de paal raakte kwam Jong Almere City FC binnen het half uur op voorsprong. Guiliano With opende de score. Nog voor rust maakte With zijn tweede van de midag en maakte Valpoort met een stiftje over de doelman heen de 3-0. Vlak voor het rust signaal kreeg moest SteDoCo ook nog eens met 10 man verder. Pollemans kreeg na een grove overtreding op het middenveld een rode kaart van de scheidsrechter.

Na rust ging Jong Almere rustig verder. Mitchel Bergkamp maakte de 4-0. Daarna deed SteDoCo eindelijk wat terug en tikte Jongeneel de 4-1 binnen. Het slotakkoord was voor man of the match Guiliano With. Hij knalde de bal van een meter of 20 binnen en tekende zo voor de 5-1 en een hattrick.

Jong Almere City FC blijft hierdoor in de subtop van de Derde Divisie met 13 punten uit 7 wedstrijden. Over 2 weken is de volgende wedstrijd voor de beloften van Almere City, dan gaan ze op bezoek bij Ter Leede.