De thuiswedstrijd van Almere City tegen Helmond Sport op 25 september 2020 was alweer de laatste wedstrijd waar Almere City voor de eigen supporters mocht spelen. Komende zondag gaan de poorten van het Yanmar Stadion eindelijk weer een keer open voor Supporters en Sponsoren van de club. Om dat te vieren geeft de club een spetterend optreden van het bekende DJ-duo Lucas & Steve cadeau aan de supporters en sponsoren in het stadion!

Lucas & Steve, bekend van hits als Up Till Dawn, Summer on You, Where Have You Gone zullen de bekende podia van festivals als Tommorrowland, Mysteryland en het Sziget Festival inruilen voor een podium in het Yanmar Stadion. Ze zullen het publiek opwarmen voor de kraker tegen SC Cambuur met een pregame-show die zal beginnen om 11:30. De DJ’s maken er een feestje van tot 12:10. Daarna is het tijd aan de strijders van Almere City FC om voor vuurwerk te zorgen tegen de koploper.

Bij de wedstrijd zullen in totaal 1500 supporters welkom zijn in het stadion. Dat komt doordat de wedstrijd is aangemerkt als een FIELDLAB-evenement. Tijdens de wedstrijd zal er onderzoek gedaan hoe supporters op een verantwoorde en veilige manier terug kunnen keren in het stadion ten tijde van COVID-19. Afgelopen weekend was er bij NEC – De Graafschap ook een proef met supporters op de tribune. Dat leverde ouderwetse beelden op en ook voor echt geluid vanaf de tribune.

Supporters van Almere City hebben tot woensdag 17:00 de tijd om zich aan te melden voor de wedstrijd. KLIK HIER als je ook bij de wedstrijd aanwezig wilt zijn voor alle voorwaarden en hoe je je kunt aanmelden. Op naar de topper op Zondag, op naar een ouderwets gezellig en met supporters/sponsoren gevuld Yanmar Stadion!