We zijn alweer bijna op de helft van het seizoen en dat betekend dat de halve seizoen kaart weer te krijgen is!

Met deze seizoenkaart heb je al vanaf €65,- toegang tot alle 9 competitiewedstrijden na de winterstop. En dat kan dan natuurlijk ook op de nieuwe hoofdtribune! Almere City FC opent de nieuwe tribune namelijk bij de eerste thuiswedstrijd na de winterstop met een Stadium Warming Party! Met ook nog eens De Graafschap als bezoekende partij is die wedstrijd al omcirkeld bij menig supporter. Ook mooie tegenstanders als de huidige koploper SC Cambuur, Telstar, NEC, Jong Ajax en meer komen nog op bezoek in het Yanmar Stadion.

Hoewel de prestaties op het veld nog niet daar zijn waar ze zouden moeten zijn, zijn de resultaten in het Yanmar Stadion behoorlijk. Zo werden op het moment van schrijven maar liefst 6 van de 8 competitiewedstrijden gewonnen en ging alleen Den Bosch er met de volle buit vandoor.

Maar of het nu sportief goed gaat of niet vergaat (club-) liefde natuurlijk nooit, zo laten Ally de Aap en FOX Sports presentatrice Aletha Liedelmeijer zien in de reclamecampagne voor de halve seizoenkaart. In een spin-off, gemaakt door het Almeerse bedrijf PixelThis, van de iconische scene uit de hollywood-blockbuster Love Actually maakt Ally Aletha wederom het hof en overtuigd Ally zijn liefde om in 2020 vaker naar het yanmar Stadion te komen!

Bestel nu hier de halve seizoenkaart!