De loting voor de volgende ronde van de KNVB Beker zit erop en Almere City FC gaat het opnemen tegen Kozakken Boys. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Zwaaier in Werkendam.

Kozakken Boys speelt in de Tweede Divisie en staat daar momenteel op de 16e plek, 1 plaats onder de beloften van Almere City FC.

City versloeg FC Dordrecht, Kozakken Boys was te sterk voor ONS Sneek

In de 1e ronde van de KNVB Beker was Almere City FC thuis met 1-0 te sterk voor FC Dordrecht. Al na 5 minuten stond de eindscore op het bord door een doelpunt van Luckassen. Dordrecht wist het Almere daarna niet meer moeilijk te maken. 

ONS Sneek was de tegenstander van Kozakken Boys in de vorige ronde. Ook voor Kozakken Boys bleek dit achteraf een redelijk makkelijke wedstrijd. Zij kwamen al na 3 minuten op voorsprong en uiteindelijk werd het 3-1 voor de ploeg uit Werkendam.

Meer informatie volgt binnenkort

De wedstrijd wordt gespeeld op Dinsdag 30 Oktober, Woensdag 31 oktober of Donderdag 1 November. Binnenkort volgt er vanuit de club meer informatie over wanneer de wedstrijd precies gespeeld wordt en wordt er ook meer bekend over de kaartverkoop. Uiteraard houden we jullie op de hoogte!