UPDATE: LIJN 40 naar Go Ahead gaat helaas niet door! Je kan wel mee met de bus van de club! kijk daarvoor op tickets.almerecity.nl

Allereerst wensen wij iedereen een gelukkig nieuwjaar! En hoe kan je een nieuw jaar beter beginnen dan met een nieuwe lijn 40! Na de geslaagde editie naar FC Twente gaan we weer een lijn 40 organiseren, dit keer naar Go Ahead Eagles!

Voor €25,- ga je mee met de busreis en heb jij je wedstrijdkaartje. We verzamelen om 17:30 bij het Yanmar Stadion en gaan rijden om 17:45. Lees hieronder alle informatie over de busreis en hoe je je kan aanmelden!

Wedstrijdinformatie

Datum: 18-01-2019
Plaats: Go Ahead Eagles, De Adelaarshorst, Deventer
Verzamelen: 17:30 bij het Yanmar Stadion
Rijden: 17:45
Prijs: €25,- (busreis + wedstrijdkaartje)

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar lijn40@almerecityfans.nl.
Vermeld daarin per persoon die meegaat het volgende:

Naam:
Geboortedatum:
Ik ga mee met (Mits jonger dan 40):
Email:
Mobiele Telefoonnummer:

Door je aan te melden ga je akkoord met het busregelement, die je hier kan vinden. 

Wanneer wij de aanmelding(en) hebben ontvangen sturen we een bevestigingsmail. Heb je die na een paar dagen nog niet gehad, mail dan gerust nog een keertje.

Ook voor deze editie willen we de kosten van de bus zo laag mogelijk houden, wat betekend dat eigen drinken niet toegestaan is. Voor een geringe prijs verkopen wij drinken in de bus.

LET OP: Je hoeft verder zelf geen kaartje te kopen! Die regelen wij!

Wat is Lijn 40?

Lijn 40 is een busreis naar uitwedstrijden gericht op supporters die een gezellige reis willen hebben. Dit kan gegarandeerd worden door supporters die onder de 40 jaar zijn alleen mee te laten gaan als er iemand anders garant staat voor hem/haar. Op deze manier vind er geen wangedrag, zoals bijvoorbeeld overmatig drank/drugsgebruik, plaats in de bus.

Lijn 40 is dan ook vooral in het leven geroepen om een leuke, gezellige avond te hebben en daarbij de spelers te steunen vanuit het uitvak. Dat is de afgelopen jaren zeker gelukt en daarom organiseren we deze Lijn 40 weer!