Lance Duijvestijn vertrekt op de slotdag van de winterse transfermarkt naar Excelsior. Waar eerder bekend werd dat de clubs er niet uitkwamen is dat nu dus wel gebeurd. De 25-jarige middenvelder kon bij Almere City FC op weinig speeltijd rekenen en had een aflopend contract bij Almere City FC. Door hem in de winter te verkopen houdt Almere City FC er nog een leuk bedrag aan over.

Dit seizoen kwam Lance Duijvestijn tot 14 optredens namens Almere City FC in de Eredivisie. Hierin gaf de middenvelder 2 assists en wist niet te scoren. In totaal speelde Duijvenstijn die in 2021 overkwam van Helmond Sport 93 duels voor Almere City FC en wist hierin 25 keer te scoren. Over het bedrag dat Excelsior betaald doen de clubs zoals gebruikelijk geen uitspraak over, maar de geruchten volgens verschillende media komen op een bedrag van rond de 200.000 euro uit. Eerder zou de vraagprijs 300.000 euro zijn geweest. Lance Duijvestijn tekent voor 2.5 jaar in Rotterdam.

Morgenavond komt Excelsior op bezoek in de Flevopolder. Of Duijvestijn in de selectie zit van de Kralingers is op moment van schrijven niet bekend.

Lance Duijvestijn
Foto: Almere City Fans

Lance Duijvestijn

Geboortedatum:
15-01-1999
Geboorteplaats:
Wateringen, Nederland
Posities:
Middenvelder
93wedstrijden
25Doelpunten
12Geel
0Dubbel Geel
0Rood