Algemeen directeur John Bes zou graag zien dat de bestaande promotie/degradatie regeling gehandhaafd blijft nu duidelijk is geworden dat de competitie vroegtijdig beëindigd wordt vanwege het corona virus. John Bes deed deze uitspraken tijdens een interview met Omroep Flevoland.

John Bes reageerde gisteravond vlak na de persconferentie tegenover Omroep Flevoland dat hij het goed vindt dat er duidelijkheid is gekomen dat de competitie niet zal worden uitgespeeld. Ook hield hij de hoop dat de competitie eventueel zonder publiek kon worden uitgespeeld, maar na de persconferentie van Mark Rutte werd duidelijk dat dit niet meer het geval is.

John Bes geeft dus aan dat hij vindt dat er 2 ploegen moeten promoveren en degraderen. Een andere optie is volgens Bes dat de competitie nietig moet worden verklaard. Een andere mogelijkheid ziet bes op dit moment niet zitten

Aankomende vrijdag gaat de KNVB in overleg met de clubs wat te doen nu de competitie niet meer kan worden uitgespeeld. Het zal volgens Bes nog een lastige klus worden om alle neuzen de zelfde kant op te laten wijzen.

Uiteraard zullen wij jullie aankomende vrijdag op de hoogte houden van de ontwikkelingen hoe het seizoen definitief wordt afgesloten.