Kamp Seedorf heeft in de nacht van woensdag op donderdag in het centrum van Almere een kunstwerk van Thomas Verheydt opgeplakt. Het kunstwerk is te zien vanaf de spoordreef tegenover het Leger Des Heils. Thomas Verheydt nam donderdag middag zelf een kijkje bij het kunstwerk.

View this post on Instagram

Hammertime 🔨 #Almere #Support

A post shared by T. Verheydt (@thomasverheydt) on

Wij vroegen Thomas Verheydt wat hij ervan vindt dat hij nu is vertegenwoordigd in het stadscentrum van Almere: “Ja ik vind het kicken natuurlijk! Mooi gemaakt op een mooie plek. We moeten zoveel mogelijk inwoners van Almere naar het stadion zien te krijgen. Dus daar zijn dit ook mooie acties voor!” aldus Verheydt tegenover Almere City Fans

Kamp Seedorf is een streetartcollectief uit Almere-Amsterdam die op verschillende plekken in Almere en Amsterdam portretten plaats van markante personen. In het verleden heeft Kamp Seedorf in Almere meerdere kunstwerken geplakt. Zo ook op de trap in het centrum tegenover de bioscoop. waar groot de letter ALLY te zien zijn. Ook bij het station heeft Kamp Seedorf enkele portretten met o.a. Welkom in Ally en Esko een bekende Almeerse producer.

Ally op de trap voor de bioscoop is ook gemaakt door Kamp Seedorf
Foto: Almere City Fans

Dit is de niet de eerste keer dat Kamp Seedorf iets doet met Almere City, zo werd de straat voor het stadion in het verleden als eens omgedoopt tot Zwarte Schapen straat door het streetartcollectief.

Kamp Seedorf is in het verleden ook actief geweest in de Verenigde Staten, Italie en Portugal.