Ook dit seizoen mag Almere City weer richting Friesland. Normaal gesproken is dat richting de hoofdstad van de Friese, waar Cambuur Leeuwarden speelt, maar dit seizoen mogen we naar Heerenveen. Supporters van Almere kunnen weer met de bus of auto afreizen.

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: SC Heerenveen – Almere City FC
Competitie: Eredivisie
Datum: 01 december 2023
Tijd: 20:00 uur
Stadion: Abe Lenstra Stadion

Met de bus

Supporters die er voor kiezen om met de bus af te reizen naar Friesland, kunnen een bus ticket kopen. Deze kost € 24,- voor de bus inc. het wedstrijd ticket. De bussen vertrekken om 17:45 vanaf het uitvak van het Yanmar Stadion. Het instappen begint om 17:15. Wees dus op tijd bij de club, zodat de instap procedure snel en soepel verloopt.

Met de auto

Ook met de auto kan je deze wedstrijd bezoeken. Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen, supporters wordt dus verzocht om met minimaal 3 mensen in de auto te zitten. Een parkeerkaart is deze wedstrijd niet nodig. De auto kaart kost € 10,-.

Tickets

Tickets voor met de auto of de bus zijn te koop via de website van Almere City FC. Je komt alleen in aanmerking voor een ticket als je in het bezit bent van een Uitkaart. De kaartverkoop loopt tot donderdag 30 november 13:00.