Samen met Heracles en Zwolle promoveerde Almere afgelopen zomer naar de Eredivisie, daarom mag City ook dit seizoen weer afreizen richting Zwolle. Eerder dit seizoen verloor City thuis met 1-2 in de laatste minuut van de Zwollenaren. Naar de uitwedstrijd kunnen de supporters afreizen met zowel de bus als de auto.

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: PEC Zwolle – Almere City FC
Competitie: Eredivisie
Datum: 17 februari 2024
Tijd: 21:00 uur
Stadion: MAC3Park Stadion

Met de bus

Supporters die kiezen om met de bus naar Zwolle af te reizen vertrekken om 18:30, het instappen begint dus dan om 18:00 bij het uitvak van het Yanmar Stadion. Kosten voor de busreis inc. wedstijd ticket is € 24,00.

Vergeet bij het instappen niet om je Uitkaart + Omwisselbiljet + Identiteitsbewijs te tonen. Deze moeten allemaal op de zelfde naam staan.

Met de auto

Voor wie kiest om met de auto te gaan, is te kosten €10,- voor een ticket. Probeer zoveel mogelijk met minimaal 3 personen per auto af te reizen.

Tickets

Tickets voor deze wedstrijd zijn te koop via de website van Almere City FC. In totaal zijn er 400 kaarten voor supporters van Almere City FC. Je komt alleen in aanmerking voor een ticket als je in het bezit bent van een Uitkaart. De kaartverkoop loopt tot donderdag 15 februari 16:00.