Maandag 20 augustus gaat het voor Almere City FC dan echt beginnen. Dan speelt het team van Michele Santoni de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Jong AZ. Hier onder vindt je de belangrijkste informatie over deze uitwedstrijd.

Wedstrijd informatie

Wedstrijd:  Jong AZ – Almere City FC
Competitie: Keuken Kampioen Divisie – Eerste Divisie
Datum:  20 Augustus 2018
Tijd:  20:00 uur
Stadion:  AFAS Trainings Complex
Tickets:  € 5.50

Locatie: Zuiderweg 72, 1456NH Wijdewormer

Vervoersregeling

Voor deze wedstrijd geld een verplichte auto-combi. Dit betekend dat supporters van Almere City FC, alleen de wedstrijd kunnen bezoeken door met de auto naar Wijdewormer af te reizen.

Onderweg zal er een omwisselpunt zijn om uw gekregen omwisselbiljet te ruilen voor het wedstrijd ticket. Dit zal plaatsvinden langs de snelweg A1, op de parkeerplaats van De Hackelaar (Shell). Tussen 18:45 en 19:15 kunt u hier terecht en daarna kunt u, uw weg vervolgen naar het AFAS Trainings Complex in Wijdewormer.

Kaartverkoop

Tickets voor deze wedstrijd zijn te koop via de online ticketshop “Mijn Almere City”. Kaarten kosten € 5,50 (€ 5,- ticket + € 0,50 stewards kosten) en zijn tot zondag 19 augustus 12:00 te koop.

Koop hier je kaartje: mijn.almerecity.nl

Let op: Sommigen supporters hebben geen omwisselbiljet gehad via de e-mail. Heb je wel je ticket gekocht maar geen omwisselbiljet gehad? Geen punt! Er ligt een namenlijst bij het omwisselpunt met betaalde supporters. Weet je niet zeker of je betaling is gelukt? Kijk dan bij je kaartverkoop geschiedenis in “Mijn Almere City”