Almere City FC speelt zaterdag 30 september een wedstrijd uit wedstrijd tegen FC Utrecht. Het zal de 4e uitwedstrijd zijn voor dit seizoen en ook meteen eentje die lekker dichtbij is. De wedstrijd begint om 18:45 en met maar 46 kilometer reis kilometers, is er dus geen enkel excuus om deze wedstrijd niet te bezoeken. Er zijn ongeveer 600 kaarten te koop voor deze wedstrijd (300 bus / 300 auto).

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: FC Utrecht – Almere City FC
Competitie: Eredivisie
Datum: 30 september 2023
Tijd: 18:45 uur
Stadion: Galgenwaard

Met de bus

Supporters die er voor kiezen om met de bus af te reizen naar Utrecht, kunnen een bus ticket kopen. Deze kost € 24,- voor de bus inc. het wedstrijd ticket. De bussen vertrekken om 16:45 vanaf het uitvak van het Yanmar Stadion. Het instappen begint om 16:15. Wees dus op tijd bij de club, zodat de instap procedure snel en soepel verloopt.

Met de auto

Voor de supporters die met de auto naar Utrecht willen, kunnen Auto ticket kopen. Deze kosten € 10,-. het verzoek is weer om zoveel mogelijk gezamenlijk te rijden (gelieve minimaal 3 personen per auto) Om te kunnen parkeren, kan er een parkeerkaart gratis aangevraagd worden via ticketing@almerecity.nl.

Met de auto kan je om 17:45 je kaarten omwisselen bij het uitvak van Stadion Galgenwaard. Laat bij het omwisselen eerst uw uitkaart indentitietsbewijs en omwisselbiljet zien. Deze moeten ook allemaal op de zelfde naam staan. Hierna krijg je het ticket.

Tickets

Tickets voor met de auto of de bus zijn te koop via de website van Almere City FC. je komt alleen in aanmerking voor een ticket als je in het bezit bent van een Almere City FC Uitkaart.