Aanstaande vrijdag staat de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch op het programma. De wedstrijd in “De Vliert” begint om 20:00.

Wedstrijd informatie

Wedstrijd:  FC Den Bosch – Almere City FC
Competitie: Keuken Kampioen Divisie – Eerste Divisie
Datum:  21 september 2018
Tijd:  20:00 uur
Stadion:  Timmermans Infra Stadion De Vliert
Tickets:  € 13.00

Locatie: Victorialaan 21, 5213 JG ‘s-Hertogenbosch

Vervoersregeling

Net zo als bij de uitwedstrijd tegen Jong AZ en FC Eindhoven, is der door de lokale drie hoek besloten om ook bij deze wedstrijd een auto-combi toe te passen. Dat betekend dat de wedstrijd alleen met de auto of de supporters bus bezocht kan worden. Met de trein afreizen naar Den Bosch is niet toegestaan.

Het omwisselt punt is bij de club zelf, vanaf hoe laat dit kan heeft de club nog niet gemeld, zodra wij meer weten hierover, laten wij dat weten. Supporters die niet in staat zijn om te wisselen in Almere, kunnen dit bij het uitvak doen bij het stadion. Supporters met de auto worden pas na 19:00 verwacht bij het stadion.

Gezellig met de bus!

Almere City FC organiseert een busreis naar Den Bosch. In de bus is het vrij toegestaan om eten en (twee alcoholische) dranken mee te nemen. De bus vertrekt om 17.45 uur vanaf het Yanmar Stadion, instappen is mogelijk vanaf 17.30 uur. De busreis kost in totaal € 20,00, inclusief het wedstrijdticket

Kaartverkoop

Tickets voor deze wedstrijd zijn te koop via de online ticketshop “Mijn Almere City”. Kaarten kosten € 13,00 (€ 12,50 ticket + € 0,50 stewards kosten) en zijn tot vrijdag 21 september 16:00 te koop.

Koop hier je kaartje: mijn.almerecity.nl