De derde uitwedstrijd komt er alweer aan. Dit maal mag er voor de tweede keer dit seizoen, worden afgereisd naar Rotterdam. Op 17 september staat namelijk de wedstrijd tegen S.B.V. Excelsior op het programma. Een team dat goed dit seizoen is begonnen, maar het fijn zou zijn als we de punten mee naar Almere kunnen nemen.

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: S.B.V. Excelsior – Almere City FC
Competitie: Eredivisie
Datum: 17 september 2023
Tijd: 14:30 uur
Stadion: Van Donge & De Roo Stadion

Met de bus

Supporters die er voor kiezen om met de bus af te reizen naar Rotterdam, kunnen een bus ticket kopen. Deze kost € 24,- voor de bus inc. het wedstrijd ticket. De bussen vertrekken om 12:00 vanaf het uitvak van het Yanmar Stadion. Wees dus op tijd bij de club, zodat de instap procedure snel en soepel verloopt.

Met de auto

Voor de supporters die met wat meer vrijheid willen reizen, kan er gekozen worden om met de auto te gaan. Een auto ticket naar Rotterdam kost 10 euro. Geparkeerd wordt er op P3 tegenover het uitvak en dit kan zonder parkeerkaart.

Tickets

Tickets voor met de auto of de bus zijn te koop via de website van Almere City FC. je komt alleen in aanmerking voor een ticket als je in het bezit bent van een Almere City FC Uitkaart.