Volgende week vrijdag begint Almere City FC aan een nieuw seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Alex Pastoor speelt op 5 augustus eerst uit tegen VVV Venlo en een week later komt TOP Oss richting het Yanmar Stadion. Voor beide wedstrijden is de kaartverkoop gestart.

VVV Venlo

De eerste wedstrijd van het seizoen is in Noord-Limburg tegen VVV Venlo. Deze wedstrijd is te bezoeken middels een bus of autocombi. Supporters die met de auto afreizen kunnen kaarten kopen van 6 euro per stuk. Almere City FC laat ook een bus rijden richting Venlo. Kaarten voor de bus+ticket zijn verkrijgbaar voor 16 euro. Kaarten voor dit duel zijn HIER te bestellen.

TOP Oss

Op 12 augustus staat de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. In het Yanmar Stadion is TOP Oss de tegenstander. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 9 euro voor kinderen en vanaf 13 euro voor volwassenen. Kaarten voor dit duel zijn HIER te bestellen.

Seizoenskaart

Wil je alle thuiswedstrijden bezoeken in het Yanmar Stadion? Dan is het voordelig om een seizoenskaart te nemen. Deze is al verkrijgbaar vanaf 93 euro voor de jeugd en vanaf 133 euro voor volwassen. Seizoenkaarten zijn HIER te bestellen.