De kaartverkoop voor de eerste ronde van de playoffs is inmiddels van start gegaan. De tegenstander in deze ronde is Cambuur Leeuwarden! Op vrijdag 10 mei wordt de heenwedstrijd in Leeuwarden gespeeld, op dinsdag 14 mei is de return in ons eigen Yanmar Stadion. Lees hieronder alle informatie en hoe jij daar bij kunt zijn! Op naar een vol uitvak en een vol Yanmar Stadion!

Heenwedstrijd in Leeuwarden

Datum: Vrijdag, 10 mei 2019
Tijd: 20:45
Stadion: Cambuur Stadion, Leeuwarden
Combi: Buscombi
Instap/vertrektijd: Instappen om 18:15, vertrekken om 18:30
Prijs: €20,- (bus + wedstrijdkaartje)
Kopen via: https://tickets.almerecity.nl/

Nieuw: Kies je eigen bus!

Bij deze wedstrijd kan je zelf kiezen met welke bus je naar Leeuwarden af wilt reizen. Momenteel kan je kiezen uit 6 bussen. Hoewel je zelf mag kiezen zijn de bussen 40+ en 40++ een afgeleide van onze eigen Lijn 40 die we eerder dit seizoen hebben georganiseerd. Deze bussen zijn bedoeld voor de wat rustigere en voornamelijk iets oudere supporters en waar gezelligheid voorop zal staan. Harde muziek etc. zal in deze bussen dan ook niet erg gewaardeerd worden. Spreek dus vooral goed met je maten af in welke bus je gaat zitten!

De competitiewedstrijd in Leeuwarden werd door Almere City FC gewonnen door een doelpunt van Stijn Meijer (hieronder te zien). Toen waren er al 100 supporters mee, maar dat uitvak moet nu natuurlijk vol!

Terugwedstrijd in Almere

VRIJE VERKOOP IS INMIDDELS GESTART!

Datum: Dinsdag, 14 mei 2019
Tijd: 20:45
Stadion: Yanmar Stadion, Almere
Prijs: vanaf €11,-
Kopen via: https://tickets.almerecity.nl/ of bij de receptie

Kaartverkoop seizoenkaarthouders

De kaartverkoop voor seizoenkaarthouders is inmiddels gestart. Tot en met dinsdag 13:00 kan iedere seizoenkaarthouder zijn stoel terugkopen. Daarnaast mogen seizoenkaarthouders alvast kaartjes kopen voor familie en vrienden die mee willen naar de wedstrijd. Er geld een limiet van maximaal 4 tickets per seizoenkaart.

Zo kun je als seizoenkaarthouder je stoel terugkopen:
1. Log in met je username en wachtwoord op mijn.almerecity.nl
2. Kies de wedstrijd Almere City FC – SC Cambuur
3. Op deze pagina vind je linksboven de knop ‘Bestel jouw gereserveerde stoel’
4. Doorloop het ticketproces

Vrije verkoop

Dinsdag 13:00 gaat de vrije verkoop van start. Vanaf dat moment kan iedereen een kaartje kopen in het Yanmar Stadion! Er is dan dus nog een week lang kaartverkoop om het stadion, dat met 2 extra tribunes is uitgebreid voor de playoffs, vol te krijgen. Uiteraard gaan we ook voor een uitverkocht Yanmar Stadion met ongeveer 3500 zwarte schapen op de tribune!

Gratis kaartje thuiswedstrijd voor uitsupporters

Let op: Alle trouwe uitsupporters die afgelopen vrijdag aanwezig waren bij Jong Ajax – Almere City FC krijgen een gratis kaartje voor de thuiswedstrijd tegen Cambuur opgestuurd. Was je erbij? Dan hoef je dus geen kaartje te bestellen, deze wordt opgestuurd!

Ook trouwe en nieuwe uitsupporters die van plan zijn mee te gaan naar Cambuur Leeuwarden krijgen een gratis kaartje voor de thuiswedstrijd, mits je voor dinsdag 9:00 je uitkaart koopt!

Foto: Almere City FC / Ron Baltus