Jong Almere City FC heeft zaterdagmiddag in het Yanmar Stadion kansloos verloren van Scheveningen. De ploeg van Ivar van Dinteren ging roemloos ten onder met 0-2.

De wedstrijd in het Yanmar Stadion begon met een minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers die afgelopen maandag vielen bij de aanslag in Utrecht. De ploeg uit Scheveningen begon beter aan de wedstrijd en dat resulteerde al in de 5e minuut in een goede kans voor Barry Rog die maar net over het doel van Grim kopte. Jong Almere City FC kon de eerste kans van de wedstrijd pas na 23 minuten noteren nadat een vrije trap van van Hilten net over de kruising ging. Na een half uur spelen kwamen de bezoekers op voorsprong door een doelpunt van Brandon Robinson die 1 op 1 met Mike Grim niet faalde. Paar minuten na de openingstreffer verdubbelde Scheveningen zelfs de voorsprong nadat Mehmet Aldogan kinderlijk eenvoudig vrij voor Grim kwam te staan. Vlak voor rust claimde Jong Almere City FC een strafschop na een harde tackle op Aninkora maar de scheidsrechter legde de bal niet op de stip.

Vlak na rust kreeg Jong Almere City FC direct de kans op de aansluitingstreffer via een vrijetrap van Aninkora die van dichtbij net niet kon worden binnen gekopt. Tot een kwartier voor tijd gebeurde er weinig meer in het Yanmar Stadion, maar in de 75e minuut kreeg Scheveningen de kans op de 3-0 maar de bal werdt van de lijn gehaald door Tarik Evre. 2 minuten later kwam Jong City nogmaals goed weg nadat de bal op de lat werd geschoten. Uiteindelijk wisten beide ploegen niet meer te scoren en nam Scheveningen de drie punten mee terug naar Zuid-Holland. Jong Almere City FC staat nu op de 15e plaats in de tweede divisie met 21 punten uit 15 duels.