Jong Almere City heeft ook de derde wedstrijd van het seizoen weten te winnen. In de thuiswedstrijd tegen DOVO uit Veenendaal stond er na 90 minuten, een 4-2 overwinning op het scorebord.

Aan de Almeerse kant stond er een sterk team op gesteld, met o.a. van Hilten, Pupe Bensabouh, Ahannch, Venema en Hammouti. Het leek er dan ook op toen Almere na 16 minuten met 2-0 voor stond op een gemakkelijke middag te worden. Toch bleek dit anders te zijn. In de tweede helft weet DOVO de stand terug te brengen naar 2-1 en 8 minuten voor tijd wordt zelfs de gelijkmaker gemaakt. Jong Almere reageert hier meteen op en scoort 1 minuut later de 3-0, door een doelpunt van Rogier Benschop. Een paar minuten later beslist Venema de wedstrijd. Hij benut een strafschop en maakt daarmee zijn 2e van de middag.

Met de overwinning staat Jong Almere City 4e in de Derde Divisie Zaterdag. Koploper is Sparta Nijkerk die met 4 gespeelde wedstrijd 12 punten wist te halen. Jong Almere heeft 9 punten, maar heeft 1 wedstrijd minder gespeeld. SteDoCo staat met 1 punt uit 4 gespeelde wedstrijd op de laatste plaats.

Volgende week zaterdag gaat Jong Almere City FC op bezoek bij ODIN ’59.