Almere City FC heeft het contract van Jeffry Puriel open gebroken en verlengt tot 2026. De aanvaller die afkomstig is uit de jeugdopleiding van Almere City FC heeft hiermee het langstlopende contract van alle spelers binnen de selectie van Almere City FC.

In 2012 kwam Puriel in de jeugdopleiding van Almere City terecht. Hij doorliep hierbij nagenoeg alle jeugdelftallen. De jongste BVO van ons land nam hem over van buurman Sporting Almere. Onder de vleugels van trainer Hedwiges Maduro maakte hij zijn debuut bij de O21. In de zomer van 2021 zijn eerste profcontract in het Yanmar Stadion. Puriel maakt een dusdanige goede ontwikkeling door en speelt dit seizoen steeds vaker dat de club zijn contract heeft open gebroken en verlengt tot de zomer van 2026.

,,Ik ben er ontzettend trots op dat de club het vertrouwen in mij voor een langere tijd uitspreekt. Het geeft stabiliteit en rust en ik kan niet wachten om hier bij Almere City FC mijzelf verder te ontwikkelen,” aldus Puriel op de website van Almere City FC.