James Efmorfidis gaat aan de slag in Waalwijk. Almere City FC bood onlangs nog een verbeterde contract aan Efmorfidis maar daar ging de 24 jarige rechtsbuiten niet op in waardoor hij deze zomer transfervrij was. RKC Waalwijk maakt van deze status gebruik en contracteert Efmorfidis voor 2 seizoenen.

James Efmorfidis kwam in het seizoen 2017/2018 naar Almere City FC toe en speelde in zijn eerste seizoen voornamelijk bij de beloften. In januari tekende hij een contract dat hem tot de zomer van 2020 aan Almere City FC verbond. In totaal kwam de 24 jarige Griekse Nederlander 54 wedstrijden uit voor het eerste team en wist daarin 14 keer te scoren.

Bij RKC Waalwijk zitten een paar oude bekenden. Natuurlijk hoofdtrainer Fred Grim die in het verleden de eerste prijs ooit wist te pakken met zijn ploeg voor Almere City FC. Ook zijn assistenten Jason Oost en Sander Duits hebben een verleden bij Almere City FC. Ook de zoon van Fred Grim, Mike Grim zit bij de Waalwijkers op de bank als reserve doelman. Met Paul Quasten en Lars Nieuwpoort wordt Efmorfidis alweer de 4e speler bij de Waalwijkers die een verleden heeft in Almere.