Het inschrijven voor toegangstickets voor de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax is begonnen. Seizoenkaart houders kunnen zich tussen 21 april 18:00 en 22 april 18:00, inschrijven voor tickets. Uit de inschrijvingen worden er tickets verloot, omdat in totaal maar 500 supporters in het Yanmar Stadion mogen plaatsnemen.

Om de wedstrijd te kunnen bezoeken, moet je wel negatief getest zijn. Verder is het dragen van een mondkapje niet verplicht, maar moet er wel 1,5 meter afstand worden gehouden in het stadion en op de tribune’s. In de mail die hier onder van de club, staat verdere informatie.

Informatie mail vanuit Almere City FC

De wedstrijd Almere City FC – Jong Ajax is vrijdag 30 april (starttijd 20.00 uur) toegankelijk voor 500 supporters. De wedstrijd is onderdeel van een reeks evenementen, waarmee getest wordt hoe sneltesten gebruikt kunnen worden bij het versneld open gaan van de maatschappij.

Wie naar de wedstrijd wil, moet een negatieve sneltest kunnen overleggen via testenvoortoegang.nl. Een afspraak maken kan via deze website, nadat je kaartje is toegewezen. De test moet 40 uur voor aanvang van de wedstrijd zijn afgenomen. Er zijn sneltestlocaties in Almere, Bussum, Naarden en Amsterdam-Borchland. Door de maatregelen worden mensen ouder dan 70 jaar of met onderliggend lijden ten strengste afgeraden om het evenement te bezoeken.

Bij Almere City FC – Jong Ajax wordt de tribune ingedeeld op anderhalve meter. In het stadion gelden dezelfde regels als bij de oefenwedstrijden in de zomer van 2020. Een mondkapje is dus niet verplicht, spreekkoren worden ontmoedigd. De horecapunten zijn open.

Wil jij kaarten bemachtigen voor de wedstrijd, stuur ons dan een mail met informatie over de geïnteresseerde seizoenkaarthouders die op jouw naam staan. Gezinnen en groepen tot en met vier personen kunnen één mail sturen.

Je kunt je tussen woensdag 21 april 18.00 uur en donderdag 22 april 18.00 uur aanmelden via ticketing@almerecity.nl. De beschikbare kaarten worden verloot onder de aanmeldingen. De e-tickets en de downloadlink naar de app worden naar je toegestuurd. Supporters krijgen voor vrijdag 16:00 uur te horen of zij zijn ingeloot.

Let op: ben je niet ingeloot, dan maak je een grotere kans om op 12 mei ingeloot te worden voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Jong PSV. Uiteraard als het met de maatregelen mogelijk is om publiek te ontvangen.

De volgende informatie per seizoenkaart is verplicht, omdat ook deze wedstrijd weer de CLOSE-app wordt gebruikt om te communiceren.

Naam:
Achternaam:
Adres:
Woonplaats:
E-mailadres:
Mobiele nummer (ivm app):
Vak huidige seizoenkaart: