Almere staat steeds meer achter Almere City en dat is vanavond te merken in het playoff duel tegen FC Eindhoven! Steeds meer vakken raken uitverkocht en er zijn nog slechts enkele honderden kaarten verkgijgbaar. Dat betekend ook dat het druk wordt op weg naar het stadion.

De hoeveelheid support is natuurlijk prachtig, maar we hebben in het verleden ook gezien dat dit een goede file richting het stadion kan veroorzaken. We roepen dan ook iedereen op om zo vroeg mogelijk naar het Yanmar Stadion te komen!

Kom ook zoveel mogelijk op de fiets, met de bus (Als het goed is rijd de speciale shuttlebus vanaf station Almere Centrum ook!) of lopend naar het stadion. Kom je met de auto? Overweeg dan om de auto in Waterwijk of de Bouwmeesterbuurt te parkeren, net aan de andere kant van de vaarten. Het is vanaf daar alleen maar de brug over naar het stadion.

Vanaf het moment dat de poorten opengaan word het al gezellig op het horecaplein! Een DJ zal voor de muziek zorgen en Meat Dennis stookt zijn BBQ’s flink op om voor het eten te zorgen!

Op naar een mooie playoff avond in het Yanmar Stadion waar een goed gevuld en wellicht zelfs vol stadion de mannen naar de overwinning schreeuwt!