Hij trainde al een tijdje mee en Santoni liet al weten hem aan de selectie toe te willen voegen. Toch duurde het nog even voordat het helemaal rond was, maar verdediger Guy Ramos heeft tot het einde van het seizoen bij de club getekend!

De ervaren centrale verdediger, hij speelde immers al ruim 250 wedstrijden in het betaald voetbal bij onder andere Dordrecht, RKC en Roda JC, vult zo het gat op dat is ontstaan door de blessure van Pupe. De centrale verdediging positie was daardoor wel erg dun bezet. Daarnaast ben je bij de interlandweken ook nog eens Hammouti kwijt die vrij zeker van zijn plaats bij Jong Marroko lijkt te zijn.

Met het aantrekken van Ramos heb je ook nog eens een speler die zijn ervaring kan overbrengen op de verder jonge verdediging. “Ik ben blij dat ik mij in de kijker heb kunnen spelen van de technische staf. Van nature ben ik wel een leiderstype. Dat komt ook door de ervaring die ik heb opgedaan en mijn positie in het veld. Ik hoop de jongere jongens op sleeptouw te kunnen nemen” laat hij weten op de website van de club.

Wij wensen Ramos uiteraard veel succes komend seizoen en welkom bij deze mooi club!