Almere City FC heef vandaag bekend gemaakt dat seizoenkaarthouders van de club, gratis het beker duel tegen FC Dordrecht kunnen bezoeken. Deze wedstrijd wordt op dinsdag 25 september gespeeld in het eigen Yanmar Stadion. De wedstrijd in de 1e ronde van de TOTO KNVB Beker begint om 19:45.

Gratis naar de Dordrecht – Almere

De club heeft bekend gemaakt dat seizoenkaarthouders gratis de wedstrijd tussen Almere City FC en FC Dordrecht kunnen bezoeken. Het gaat om de beker wedstrijd voor de 1e ronde van de TOTO KNVB Beker.

Seizoenkaarthouders hoeven dus geen apart ticket aan te schaffen voor deze wedstrijd. Op vertoon van hun seizoenkaart krijgen zij toegang tot het Yanmar Stadion.

Kaarten voor 5 euro

Supporters die niet in het bezit zijn van een seizoenkaart, kunnen al een wedstrijd kaart aanschaffen voor maar 5 euro. Deze prijzen geleden voor het hele stadion met uitzondering van Vak-B. Voor dit vak geld een prijs van 10 euro. Kaarten zijn te koop via de ticketshop: Mijn Almere City.

City in de Beker

De afgelopen jaren speelt City vaak tegen leuke tegenstanders in de Beker, zo zijn ADO Den Haag, PSV Eindhoven en AZ Alkmaar al richting Almere gekomen.

De grootste overwinning in de beker was in een uitwedstrijd tegen Be Quick’1887. Het werd toen in 2007, 1-8 voor de Almeerders, in de ronde daarna werd er met 3-0 verloren in een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo.

De grootste verlies partij was op 29 oktober 2014. Na dat City in de eerste ronde thuis van ADO Den Haag won met penalty’s, werd er met 1-5 verloren in eigen huis van PSV Eindhoven.