Het is een komen en gaan van proefspelers bij Almere City FC. Vorige week vertrok fransman Andonian nadat hij 2 weken op proef was in Almere. Vandaag is er weer een nieuwe centrale verdediger op proef: Kai Heerings.

De 30 jarige linksbenige centrale verdediger kwam in het verleden uit voor FC Utrecht en Cambuur in de Eredivisie. Daarna ging hij het buitenlandse avontuur aan bij Sankt Polten in Oostenrijk en FC 08 Homburg in Duitsland. Van 2017 tot 2019 speelde hij weer in Nederland bij Fortuna Sittard. Daar maakte hij de promotie naar de Eredivisie mee.

Waar Heerings op proef komt vertrekt er ook een speler. Jelle Goselink gaat de komende 2 weken op proef bij TOP Oss. De aanvaller, die vorig seizoen onder Molenaar nog een aantal keer in de basis mocht beginnen, is op zoek naar speelminuten. Bij Almere City heeft hij Verheydt en Harrison voor zich en heeft hij ook nog concurrentie van Kosiah uit de jeugdopleiding. Goselink hoopt de speeltijd te vinden bij Oss waar zich dus de komende tijd mag gaan bewijzen.