De seizoenkaarten zijn inmiddels volledig uitverkocht bij Almere City FC maar heb jij er één weten te bemachtingen? Dan kan je op zondag 28 februari om 12:15 gratis naar de wedstrijd tegen SC Cambuur!. Deze topper is aangewezen als Fieldlab evenement waarbij er 1.500 Almere City supporters aanwezig mogen zijn in het Yanmar Stadion. Seizoenkaart houders kunnen zich nog aanmelden om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn en deel te nemen aan het wetenschappelijk onderzoek dat Fieldlab organiseert tijdens de wedstrijd.

Samen met de wedstrijd NEC – De Graafschap, een zakelijk congres en een theatervoorstelling in het Beatrix Theater, 2 concerten in de Ziggo Dome en 2 buitenfestivals in Biddinghuizen zullen de wetenschappelijke onderzoeken plaatsvinden. Het onderzoek is gericht op de terugkeer van veilige en verantwoorde evenementen, of voor ons supporters beter gezegd: De terugkeer van supporters in het stadion op een veilige en verantwoorde manier.

Als je bij de wedstrijd aanwezig wilt zijn doe je mee aan het onderzoek en dien je te voldoen aan een aantal (strikte) voorwaarden. Zo moet je onder andere een PCR-test voorafgaand en 5 dagen na de wedstrijd ondergaan. Deze testen worden voor deelnemers aangeboden bij het Yanmar Stadion. Daarnaast moet je onder andere ook een app downloaden en zal een ‘tag’ je bewegingen tijdens de wedstrijd registreren. De volledige lijst met voorwaarden en wat er van je verwacht word kan je hier terugvinden.

Door de maatregelen worden mensen ouder dan 70 jaar of met een onderliggende aandoening ten strengste afgeraden om het evenement te bezoeken.

Verschillende bubbels bij Almere City FC

Bij Almere City FC zullen de supporters onderverdeeld worden in 2 bubbels, ofwel groepen. Zo is er een groene en een rode zone, bij het aanmelden kan je je voorkeur voor één van de twee gebieden opgeven.

Tribune A-B-C (groene zone)
Op de ABC tribune mogen de supporters naast elkaar zitten. Wel is het verplicht een mondkapje te dragen. Eten en drinken kun je voorafgaand en tijdens de wedstrijd halen bij het FEBO horecapunt. Er is ruimte voor 600 supporters.

Tribune E-F-G (rode zone)
Op de EFG tribune zitten 700 supporters op de tribune met telkens één stoel er tussen. Op deze tribune hoef je geen mondkapje te dragen. Eten en drinken bestel je online. Er is een brengservice. Voor deze zone wordt nog een extra wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd in de vorm van een sneltest. Hier worden honderd vrijwilligers voor gezocht.

Aanmelden

Wil je bij de wedstrijd aanwezig zijn in één van deze twee zones? Dan dien je de club een mail te sturen met de volgende informatie per seizoenkaart:

Naam:

Achternaam:

Adres:

Woonplaats:

E-mailadres:

Mobiele nummer (ivm app):

Vak huidige seizoenkaart:

Zone van voorkeur: rood / groen

Indien rood, wil je dan meedoen aan extra sneltest: ja / nee

Deze informatie mail je naar ticketing@almerecity.nl. Wellicht ontvang je dan je toegangskaarten voor de topper tegen SC Cambuur! Hou er rekening mee dat het verwerken van de mailtjes circa 72 kan duren. De emails worden op orde van binnenkomst in behandeling genomen.

Naast dat de onderzoeken hopelijk zorgen voor versnelde opening van stadions in coronatijd hopen we ook dat 1.500 supporters Almere City goed kunnen ondersteunen in de topper van de Keuken Kampioen Divisie!