Komende zaterdagmiddag om 16:30 speelt Almere City FC de uitwedstrijd bij VVV Venlo. Voor het eerst sinds april 2017 reizen we dan ook weer af naar De Koel. Deze wedstrijd mag je bezoeken met de auto of met de bus, openbaar vervoer is helaas niet toegestaan.

Ga je met de auto, dan betaal je voor een kaartje €7,-. Met de bus ben je €16,- kwijt. Het is nog niet bekend hoe laat de bus richting Limburg zal vertrekken, die informatie komt later. Voor de wedstrijd naar Venlo hebben op het moment van schrijven (dinsdag 17 augustus) al 65 supporters een kaartje gekocht!

Roda JC

Op vrijdag 27 augustus gaan we weer op bezoek bij De Koempels voor de competitiewedstrijd tegen Roda JC. Ook voor de trip naar Kerkrade geldt dat je met de auto of met de bus kan reizen. In dit geval betaal je €11,- voor een kaartje als je met de auto gaat. De bus is ook voor deze wedstrijd €16,-.

Kaartjes voor beide wedstrijd zijn te koop in de ticketshop!

Ook voor deze wedstrijd vallen onder “Testen voor Toegang”. Dit betekend dat je een negatief testbewijs, herstelbewijs of volledige vaccinatiebewijs moet tonen. Omruilpunt van de tickets als je met de auto gaat is bij het uitvak. Hopelijk zien we jullie allemaal in de uitvakken om Almere City te supporten!