De extra ambassadeurs avond die maandag 25 maart zou worden gehouden in de bussinessclub gaat niet door vanwege de wedstrijd Almere City FC – TOP Oss die afgelopen vrijdag werd gestaakt in de 28e minuut vanwege de mist.

De assistenten van scheidsrechter Nagtegaal konden niet goed waarnemen wie er buitenspel stond. Er werd nog een half uur gewacht tot het zicht beter zou worden, maar dat mocht niet zo zijn.

De ambassadeurs avond zou worden gehouden vanwege het plotselinge ontslag van hoofd trainer Michele Santoni. De trainer van Almere City FC werd na een goede reeks van 9 punten uit 4 wedstrijd plotseling op straat gezet. De reden die de club hiervoor gaf het verschil van mening, om de doelstellingen te bereiken.

De wedstrijd zal op maandag 25 maart worden uitgespeeld in het Yanmar Stadion vanaf minuut 28 bij een 0-0 stand. Daardoor vervalt de extra ambassadeurs avond. Wanneer de ambassadeursavond wordt ingehaald is op moment van schrijven nog niet bekend. Zodra dit bekend is zullen wij dit melden op onze socialmedia kanalen.