Almere City FC heeft dinsdagavond op de slotdag van de transfermarkt een tweetal spelers aangetrokken. Almere City FC huurt Thijs van Leeuwen tot eind van het seizoen van FC Twente en neemt Thomas Poll over van FC Groningen. Hiermee lijkt de club klaar te zijn op de transfermarkt.

Thijs van Leeuwen

De eerste aanwinst op de slotdag van de transfermarkt is de 20 jarige Thijs van Leeuwen. Op huurbasis komt de vleugenspeler tot eind van het seizoen over van FC Twente. Van Leeuwen speelde al sinds zijn 9e in de gezamenlijke academie van FC Twente/Heracles. “Ik ben ontzettend trots dat ik bij deze jonge en ambitieuze club de kans krijg om vlieguren te maken en een bijdrage te leveren aan de doelstellingen. Almere City FC staat er goed op, ik heb er alle vertrouwen in dat ik hier slaag in mijn missie” Aldus van Leeuwen op de clubwebsite van Almere City FC.

Thomas Poll

De andere aanwinst die bekend gemaakt werd op dinsdagavond is de 20 jarige Thomas Poll. Almere City FC heeft Thomas Poll gekocht van FC Groningen. Thomas Poll die vorig seizoen zijn debuut maakte in het eerste van FC Groningen speelde vorig seizoen grotendeels op huurbasis voor FC Dordrecht. Almere City FC was opzoek naar een linksbenige verdediger en die heeft de club dus gevonden in Poll. Poll reageert tegenover de clubwebsite met het volgende: “Voor mij is het belangrijk in deze fase van mijn loopbaan om ervaring op te doen. Almere City FC heeft er werk van gemaakt mij naar Flevoland te halen. De club heeft naam voor zichzelf gemaakt met de ambitie die zij hebben uitgesproken en ik ben blij dat ik daar onderdeel van uit kan maken” hoeveel de Almeerders hebben betaald voor Poll is niet bekend gemaakt.

Met deze twee aanwinsten op de laatste dag van de transferwindow lijkt Almere City FC compleet te zijn. Aankomende zaterdag kunnen beide spelers mogelijk al hun debuut maken. Om 16:30 uur is TOP Oss de tegenstander in het Yanmar Stadion.