De KNVB heeft vanmiddag het conceptprogramma bekend gemaakt. Hoewel het nog wel om een concept gaat verandert er voor Almere City over het algemeen weinig en dus kunnen we er vanuit gaan dat we vrijdag 9 augustus de competitie beginnen met een uitwedstrijd bij Roda JC!

De eerste thuiswedstrijd is een week later tegen Jong PSV, daarna volgen wederom 2 uitwedstrijden (Bij Jong Ajax en Helmond Sport). De laatste wedstrijd voor de winterstop is op vrijdag 20 December in eigen huis tegen Roda JC. De competitie wordt 3 weken later op vrijdag 10 januari met een uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles weer hervat.

De laatste wedstrijd van het seizoen is op vrijdag 1 mei. MVV komt dan op bezoek in Almere. De playoffs beginnen een week later wanneer de 1e ronde op vrijdag 8 mei en maandag 11 mei worden gespeeld. De halve finales zijn op vrijdag 15 en maandag 18 mei. De finales worden gespeeld op donderdag 21 en zondag 24 mei.

De 1e ronde van de TOT KNVB Beker wordt in de laatste week van Oktober gespeeld.

Het volledige programma, inclusief de oefenwedstrijden voorafgaand aan het seizoen, kan je vinden op almerecityfans.nl/wedstrijden!