Almere City FC is na 3 wedstrijden nog steeds ongeslagen. Na het gelijke spel tegen MVV Maastricht en de gewonnen wedstrijd vorige week in Rotterdam, wist de ploeg van Ole Tobiasen dinsdag avond met 3-0 te winnen van TOP Oss.

Almere City speelde een leuke wedstrijd in het Yanmar Stadion. Meer dan 900 supporters zagen na 8 minuten City al op voorsprong komen. Oussama Bouyaghlafen werd in het 16 meter gebied van de Ossenaren op de enkels getikt, waardoor de bal op de stip ging en werd binnen geschoten door spits Thomas Verheydt. Zā€™n 20 minuten later was het weer raak. Een goede voorzet van Ilias Alhaft werd binnen geschoten door Anass Ahannach.

In de tweede 45 minuten van de wedstrijd besliste Oussama Bouyghlafen de wedstrijd definitief, door de het derde doelpunt te score van de wedstrijd. Grote kansen waren er nog voor Verheydt vanuit een hoekschop en Margaritha die alleen op het doel van TOP oss afstormde, maar de bal net niet over de keeper wist te krijgen.

Door de 2e overwinning dit seizoen staan De Zwarte Schapen momenteel op een 2e plaats in de Eerste Divisie, 1 punt achter koploper NAC Breda. De volgende wedstrijd is aanstaande zondag alweer, dan speelt City de uitwedstrijd tegen N.E.C. in het Goffert Stadion te Nijmegen.

Almere City FC
3 – 0
TOP Oss
Eerste Divisie