Almere City FC heeft vanavond voor de derde wedstrijd op rij nog niet verloren. In Brabant werd het 1-1 na 90 minuten spelen tegen Helmond Sport.

In het begin van de wedstrijd komen beide ploegen aan aanvallen toe. Almere City FC is gevaarlijk met de spelers Harrison en Bram van Vlerken. Deze laatste speler van Almere krijgt na 20 minuten spelen de rode kaart van scheidsrechter Kooij.

Toch is het Almere City dat met 10 man na iets meer dan een half uur spelen op voorsprong komt. Hunte werd naar de grond getrokken waarna City een strafschop krijgt. Deze werd goed benut door Niek Vossebelt.

In de tweede helft begint City sterk, maar het is na de 67e minuten spelen, Helmond Sport dat de gelijkmaker maakt. Hierna brengt Molenaar wat verandering in de ploeg. Harrison wordt gewisseld voor Hammouti die daarna meteen gevaarlijk is, maar de bal gaat naast het doel.

Hierna weten beide ploegen nog wel een paar keer gevaarlijk te zijn, maar verder dan de 1-1 stand komt het niet.

City staat nu 3 wedstrijden met 5 punten op de 7e plaats. Volgende week wordt er weer een uitwedstrijd gespeeld. Dan mag City op bezoek bij angstgegner Jong Ajax.