Op een heet Sportpark Zoudenbalch, waar het trainingscomplex van FC Utrecht zich bevind, heeft Almere City FC met 1-2 gewonnen van Jong FC Utrecht.

Almere City FC kwam in de eerste helft terecht op voorsprong door een doelpunt van Niek Vossebelt. In eerste instantie kon de keeper van Utrecht de bal nog keren, maar de bal kwam weer voor de voeten van de middenvelder terecht die hem daarna makkelijk het doel in kon schieten. Een paar minuten voor rust maakte Utrecht weer gelijk. Sylla Sow schoot de bal er vanaf links tegendraads in. De ploegen gingen dan ook rusten met een 1-1 stand.

Ook in de tweede helft had Almere City FC een licht overwicht tegen de beloften van Utrecht, die ook uitkomen in de Keuken Kampioen Divisie. Meijer maakte uiteindelijk het winnende doelpunt door de bal mooi in het rechterhoekje te krullen. Met de 1-2 eindstand heeft Almere City FC zijn 5e overwinning in de voorbereiding binnen. 

Aankomende maandag oefent Almere City FC tegen het nationale elftal van Suriname. Deze wedstrijd staat in het teken van de ingebruikname van de nieuwe grasmat en de nieuwe veldverlichting. Tickets voor deze wedstrijd zijn hier te krijgen. Voor seizoenkaarthouders is de wedstrijd gratis.