De gemeente is in aankomend weekend druk bezig met grootschalig onderhoud aan de busbanen in Almere. Dit heeft gevolgen voor het busverkeer rond de wedstrijd tussen Almere City FC en PSV.

Vanaf vrijdag 20:00 gaat de gehele busbaan tussen de Staatsliedenwijk en Waterwijk Oost is afgesloten, waardoor de AllGo metro bus lijn M2 niet vanaf Almere Centrum naar de halte FBK sportpark kan rijden. Vanaf Station Almere Buiten gaat de M2 wel richting het FBK Sportpark.

Voor supporters die na de wedstrijd vanaf het Yanmar Stadion naar het Almere Centrum willen, kunnen het beste de M2 vanaf FBK sportpark nemen richting Station Almere Buiten. Hier kunnen zij overstappen op de M7 richting Station Almere Centrum.

Foto: AllGobus.nl

Verder rijden de M3 & M6 niet. Deze lijnen worden vervangen door Lijn M36 die van Almere Centrum via Almere Muziekwijk naar de wijk Noordenplassen rijd.

Let op dat voor de wedstrijd ook eventueel al hinder kan ontstaan en wij adviseren dan iedereen ook, om op tijd naar het Yanmar Stadion te gaan. Ook kan het zijn dat supporters deze keer de keuze op de auto laten vallen, waardoor ook de parkeerplaats drukker is dan normaal.

Voor meer informatie over het onderhoud van de busbanen in Almere, kijk op de website vanĀ AllGo.