Shirtsponsor van de derde periode Welkom Energie heeft in samenwerking met Almere City FC 150 buschauffeurs van Keolis uitgenodigd om de wedstrijd Almere City FC – De Graafschap te bezoeken.

Welkom Energie heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en daarom willen zij een aantal beroepsgroepen bedanken door ze uit te nodigen om een wedstrijd van Almere City FC te bezoeken. Voor de winterstop waren de brandweermannen uit Flevoland te gast in het Yanmar Stadion. Aankomende vrijdag is het dus de beurt aan de buschauffeurs uit Almere.

Foto: Almere City Fans

Werk als buschauffeur gewaardeerd

Twee beheerders van Almere City Fans zijn zelf ook buschauffeur in Almere en merken dat deze actie positief wordt ontvangen bij de buschauffeurs. Zij zijn dan ook blij dat het werk dat zij doen in de stad gewaardeerd wordt. Keolis mag sinds eind 2017 het busvervoer in Almere organiseren en vervoert ongeveer 100.000 reizigers per dag.

Supporters voor 2.50€ naar de wedstrijd

Als tegenprestatie heeft Keolis voorlopig eenmaal een actie voor alle supporters die aankomende vrijdag de wedstrijd bezoeken. Voor 2.50€ kan je nu in de AllGo app een retourtje kopen. Normaal kost deze 6€. Het retourtje is op de wedstrijddag tussen 16:00 uur en 23:59 uur geldig.

Foto: Almere City Fans

Bereikbaarheid

Het Yanmar Stadion is vanaf Station Almere Centrum te bereiken met bus M2 richting Oostvaarders/Stripheldenbuurt. Vanaf station Almere Buiten is het Yanmar Stadion ook met de M2 te bereiken maar dan richting Station Centrum. Voor beide richtingen stap je uit bij het FBK Sportpark.