Almere City FC speelt in de derde periode met een nieuwe shirtsponsor op het shirt. In de derde periode zal de naam van Breedveld & Schröder te zien zijn op het rode tricot van Almere City FC.

Breedveld & Schröder viert in 2021 haar 125-jarige bestaan en houdt zich bezig in de wereld van elektrotechniek. O.a. in het Rijksmuseum, Flevoziekenhuis en in het Yanmar Stadion heeft Breedveld & Schröder hun bijdrage geleverd in de elektrotechniek.

Robin Marsé van Breedveld & Schroder: “Wij kunnen uit volle borst schreeuwen dat we dit jaar 125 jaar bestaan. Wat is er dan mooier dan op de borst te staan van de jongste en meest eigenwijze voetbaltelg uit het betaald voetbal. Onze kernwaarden ‘flitsend’, ‘bevlogen’ en ‘energiek’ hebben hopelijk ook hun weerslag op Almere City FC in deze belangrijke derde periode.” aldus Robin Marsé op de website van Almere City FC.

Aankomende vrijdag als Almere City FC de uitwedstrijd speelt tegen Jong AZ zal Breedveld & Schröder voor het eerst te zien zijn op het shirt van Almere City FC.