De vanuit amerika overgewaaide Black Friday is in volle gang en ook bij Almere City FC zijn er vanavond kortingen te vinden! Uiteraard is het bij ons dan wel Black Sheep Friday!

Korting op de merchandise en gratis pin

Vanavond is er verschillende merchandise met korting verkrijgbaar bij de fanshop op het horecaplein. Zo is de zwarte muts met het witte Almere City FC logo verkrijgbaar voor slechts €4,50!

Tevens krijgt iedereen die een aankoop doet bij de fanshop een gratis Almere City collectors pin!

Studentenkorting op wedstrijdkaartje

Voor studenten geld er ook een speciale aanbieding op deze Black Sheep Friday. Zij kunnen, op vertoon van hun studentenpas, voor slechts €5,- een kaartje voor de wedstrijd tegen FC Dordrecht kopen. Deze korting geld alleen aan de stadionkassa en uiteraard: vol = vol! En vol zit het bijna aangezien op het moment van schrijven bijna 90% van de kaartjes al verkocht zijn!

Broodje Bal

Nieuw in het assortiment van de horeca is een voetbalklassieker: de broodje bal! Een bolletje met een gehaktbal erop is bijna niet meer weg te denken uit de nederlandse stadions en is vanaf vanavond ook te koop bij Almere City FC. Een broodje bal scoor je voor €2,25