Anwar Bensabouh en Delvechio Blackson maken de overstap naar Telstar. Beide spelers zijn vanmiddag in een presentatie van maar liefst 5 nieuwe spelers gepresenteerd bij de club uit Velsen-IJmuiden.

Vooral Anwar Bensabouh is daarin een opvallende naam. De middenvelder had nog een contract bij Almere City FC en trainde gister nog mee bij de eerste training van Almere. Volgens Telstar moeten de formaliteiten rondom deze transfer dan ook nog afgehandeld worden.

Bensabouh kwam in 2017 over van AFC en kwam zodoende in de jeugdopleiding van Almere City FC terecht. Een jaar later, op 20 augustus 2018, mocht hij zijn debuut maken in het eerste elftal. Sindsdien speelde hij 58 wedstrijden in het rode shirt van Almere.

Ook Delvechio Blackson maakt de overstap naar Telstar en doet dat transfervrij nadat zijn contract niet is verlengd bij Almere City FC. De 26 jarige rechtsback maakte in september 2017 zijn debuut voor Almere City en kwam in de afgelopen 4 seizoenen eveneens tot 58 wedstrijden voor Almere City FC.

Uiteraard wensen wij beide spelers veel succes bij hun nieuwe club en zullen we ze dit seizoen weer tegenkomen in de Keuken Kampioen Divisie!

Anwar Bensabouh
Foto: Almere City FC / Ron Baltus

Anwar Bensabouh

Geboortedatum:
21-01-1999
Geboorteplaats:
Amsterdam, Nederland
Posities:
Middenvelder
58wedstrijden
2Doelpunten
3Geel
0Dubbel Geel
0Rood
Delvechio Blackson
Foto: Almere City Fans

Delvechio Blackson

Geboortedatum:
26-02-1995
Geboorteplaats:
Zaandam, Nederland
Posities:
Verdediger
58wedstrijden
2Doelpunten
4Geel
0Dubbel Geel
0Rood