Jong Almere City FC heeft vanmiddag voor de 4e keer dit seizoen gelijkgespeeld. Het Derde Divisie Zaterdag duel tegen ODIN’59 dat gespeeld werd op het Almere City Football Academy hoofdveld eindigde in 3-3.

Beide ploegen lieten gedurende de wedstrijd dreiging zien maar toch kwam het duel slechts bij vlagen echt op gang. Zo zat het venijn van de eerste helft in de staart. In de 43e minuut kwam Jong Almere City FC op voorsprong nadat Zimmerman de bal het doel in kopte. Een minuut later kregen de bezoekers uit Heemskerk echter een penalty en maakte van Boekel vanaf de 11 meter nog voor rust de gelijkmaker.

ODIN’59 kwam in de tweede helft op voorsprong door een doelpunt van Jager maar met 2 doelpunten in 2 minuten wist Jong Almere City FC de achterstand een kwartier voor tijd weer om te buigen naar een voorsprong. Zo zorgde Goselink na een goed uitgespeelde aanval voor de gelijkmaker en dacht Benschop even later maar eens van een behoorlijke afstand te schieten. Het harde schot leek houdbaar maar ging toch in het netje. Lang duurde deze voorsprong niet want in de 82e minuut maakte De Vries alweer de gelijkmaker. Jong Almere City probeerde in de slotfase nog een winnend doelpunt te maken aan de hand van Zimmerman en Leidsman maar echt gevaarlijk werd het niet meer. Al met al was het gelijke spel ook een terechte uitslag.

Door het gelijke spel staat Jong Almere City nu 9e op de ranglijst in de Derde Divisie Zaterdag.