Het maatschappelijk programma van Almere City FC genaamd Almere & The City geeft komende weken 4x 2 seizoenkaarten weg voor het lopend seizoen.

Het maatschappelijke programma Almere & The City houdt zich bezig met maatschappelijke projecten in Almere. Zo heeft het project wat onder leiding staat van MVO Medewerker Patrick Posthuma medicijnen bezorgd tijdens de coronapandemie en ook tijdens pasen bezorgde Almere & The City ouderen een kleurijk pasen.

Nu we in een tweede lockdown zitten rijdt MVO Medewerker Patrick Posthuma weer medicijnen rond voor zorggroep Almere. Dit doet hij om oudere vrijwilligers van zorgroep Almere te ontlasten. Nu geeft Posthuma bij het uitreiken van de medicijnen ook het presentatiegids van Almere City FC. Bij de presentatiegids zit ook een brief bij waarin wordt gevraagd om mensen aan te melden bij de club die om wat voor redenen dan ook niet de middelen hebben om een seizoenkaart aan te schaffen. Almere City FC zelf plaatste ook een oproep op twitter om mensen aan te melden die een seizoenkaart verdienen. Aanmelden kan door een mail te sturen met argumentatie naar pposthuma@almerecity.nl.