Almere City onder 21 heeft dinsdag op het eigen Academy veld met 3-0 gewonnen van team VVCS.

Al snel kwam het team van Hedwiges Maduro op voorsprong tegen de contractloze profvoetballers. Meghon Valpoort maakt voor jong naar een enkele minuten het eerste doelpunt. Na een halfuur spelen is het Nicky van Hilten die de bal voor heeft, waardoor Coopmans de bal, tussen de palen, weet te krijgen.

In de tweede helft wordt de tegenstander wat gevaarlijker, maar het laatste doelpunt was alsnog voor Almere. Ayouba Kosiah weet de 3-0 eindscore op het bord te maken. Keeper Stijn Keller van Almere, wist het doel leeg te houden.

Na de overwinningen op Sporting Almere, SV Urk, Harkemase Boys en Ajax O19, speelt komende zaterdag Almere City O21 in Leeuwarden tegen Cambuur O21